Τηλεφωνικά κέντρα IP

Yeastar LogoΗ επιχείρηση που θα επενδύσει στην εγκατάσταση και λειτουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου IP, θα αποκομίσει πολλαπλά οφέλη τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο και ελέγχου του επικοινωνιών της. Εφαρμογές καταγραφής κλήσεων, σύνδεση με προγράμματα CRM, δρομολόγησης κλήσεων εκτός εταιρείας, voice mail, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει.

Η Yeastar προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τις εταιρίες που θέλουν να αναβαθμίσουν το τηλεφωνικό τους κέντρο. Υποστηρίζει ISDN, PSTN και VOIP συνδέσεις τηλεφωνίας και υποστηρίζει αναλογικές και ψηφιακές τηλεφωνικές συσκευές.

Όλα τα μοντέλα Yeastar έχουν όλες τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Δεν απαιτείται ξεχωριστή τηλεφωνική καλωδίωση – χρησιμοποιείστε το δίκτυο υπολογιστών:

Ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP σας επιτρέπει να συνδέετε τηλεφωνικές συσκευές απευθείας σε μία συνηθισμένη θύρα δικτύου υπολογιστών (την οποία μπορεί να μοιράζεται με τον παρακείμενο υπολογιστή). Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε & να διαθέτετε μια ξεχωριστή καλωδίωση για το τηλεφωνικό σύστημα, γεγονός που σας παρέχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, ως προς την προσθήκη χρηστών/επεκτάσεων. Εάν μεταφέρεστε σε ένα νέο γραφείο και δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμη τηλεφωνικές καλωδιώσεις, μπορείτε να έχετε σημαντική εξοικονόμηση εγκαθιστώντας απλά ένα δίκτυο υπολογιστών. 

  • Παροχή περισσότερων δυνατοτήτων:

Καθώς ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP λειτουργεί με βάση το λογισμικό, είναι ευκολότερο για τους κατασκευαστές λογισμικού να αναπτύξουν, να προσθέσουν και να βελτιώσουν τις ομάδες χαρακτηριστικών. Επομένως, τα περισσότερα τηλεφωνικά συστήματα VoIP συνοδεύονται από μια πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, στην οποία περιλαμβάνεται το σύστημα δρομολόγησης και διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων, ο τηλεφωνητής, η αναμονή κλήσεων και πολλά ακόμη. Οι επιλογές αυτές είναι συχνά εξαιρετικά δαπανηρές στα ιδιόκτητα συστήματα.

  • Καλύτερος έλεγχος μέσω καλύτερης καταγραφής:

Οι ρυθμίσεις VoIP αποθηκεύουν τις πληροφορίες των εισερχόμενων και των εξερχόμενων κλήσεων σε μία βάση δεδομένων στο τηλεφωνικό κέντρο, επιτρέποντας μια πολύ αποτελεσματικότερη καταγραφή της κίνησης των κλήσεων.

  • Δυνατότητα στους χρήστες άμεσης τοποθέτησης του τηλεφώνου τους σε οποιοδήποτε σημείο του γραφείου:

PhoneΟι χρήστες παίρνουν απλά το τηλέφωνό τους, το τοποθετούν στην κοντινότερη θύρα ethernet και διατηρούν τον αριθμό που ήδη έχουν!

 

Ρωτήστε μας για να σας κάνουμε μια ανάλυση για τις δικές σας ανάγκες…!!!

 

 

features

Mobile Sales by Red Pill IT Solutions

 

Mobile Sales logo

 

Οι υπάλλήλοι και οι συνεργάτες μιας επιχείρησης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός της εταιρείας (πωλητές, εισπράκτορες, ιατρικοί επισκέπτες, κτλ.), χρειάζονται άμεση πληροφόρηση σε κρίσιμα δεδομένα που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην αποτελεσματικότητά τους.
Red Pill logo

Το mobileSales από την Red Pill IT Solutions, έρχεται για να καλύψει αυτή την ανάγκη σε συνδυασμό με το υπάρχον ERP σας (ή με αυτό που σχεδιάζετε να υλοποιήσετε). 

Πρόκειται για μια λύση χτισμένη με τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία για Android Tablets. Η αρχιτεκτονική του, βασισμένη σε δύο επιμέρους εφαρμογές (το Web Application και το Android Application), παρέχει ευελιξία σε πολύ μεγάλο βαθμό και επιτρέπει την παραμετροποίηση σε ότι αφορά τον τύπο και το πλήθος των δεδομένων, αλλά και στους τύπους των κινήσεων, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι συσκευές Android.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο φυλλάδιο της εφαρμογής. PDF

Η Άλλη Διάσταση και η Red Pill IT Solutions είναι στη διάθεσή σας για μια δωρεάν επίδειξη στο χώρο σας.

Android Screens

 

 

 

Office 365

Ζούμε στην εποχή της ευελιξίας. Η επιχείρησή σας χρειάζεται να λειτουργεί ομαλά, ακόμα κι αν οι άνθρωποί σας βρίσκονται εκτός εταιρείας. Θα πρέπει να μπορούν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να οργανώνουν τα ραντεβού τους, να ενημερώνουν και να μοιράζονται έγγραφα, να ανταλλάσουν εύκολα γρήγορα μηνύματα μεταξύ τους.

Το Microsoft Office 365 σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα τις ευρέως γνωστές εφαρμογές του Office, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε συνέχεια στο γραφείο σας. Η ομάδα σας θα έχει την ελευθερία να εργαστεί στο δρόμο, στο σπίτι, στο χώρο του πελάτη, ή στο γραφείο, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία ποιότητας με ένα προβλέψιμο μηνιαίο κόστος. Αρκεί μόνο να συνδεθεί στον εταιρικό λογαριασμό και να εργαστεί όπως πριν.

Με το Office 365 θα έχετε πάντα πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις του Excel, του Word, του PowerPoint, κτλ. Επιπλέον, οι ανάγκες σας σε υποδομές θα είναι ελάχιστες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία σύνδεση στο internet. Τα υπόλοιπα τα φροντίζει η Microsoft αναλαμβάοωντας το κομμάτι της αποθήκευσης, της ασφάλειας, και της διαθεσιμότητας των δεδομένων και των εγγράφων σας, παρέχοντας πακέτα που ταιριάζουν σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.

  • Χρησιμοποιείστε το Office 365 σε όλες σας τις συσκευές: PC, tables και smartphones
  • Συγχρονίστε και δείτε τις τελευταίες εκδόσεις των εγγράφων σας μέσα από το SharePoint Online
  • Δημιουργήστε κοινόχρηστους φακέλους για να διαχειριστήτε την επικοινωνία και τα έγγραφα της ομάδας από το Microsoft Outlook
  • Εγκαταστήστε το Office κατευθείαν από το Internet
  • Απλοποιήστε την μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές προϊόντων Microsoft για εκπαιδευτικούς οργανισμούς.  

Καλέστε μας για μια δωρεάν ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες του Office 365!

 Logo AER