Ανάπτυξη λογισμικού

Δεν αρκεί να ξέρεις να γράφεις κώδικα, να δημιουργείς ή να αναπτύσσεις λογισμικό. Αυτό το κάνουν «πολλοί».
Για μας, πρώτιστη σημασία έχει ό,τι δημιουργούμε ή αναπτύσσουμε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη μας, να διευκολύνει την καθημερινότητά του και να δίνει πραγματικά λύσεις. 

 

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εις βάθος ανάλυση, ο λεπτομερής σχεδιασμός, όσον αφορά την ανάπτυξη λογισμικού και ιδιαίτερα, η ολοκληρωμένη υποστήριξη και βοήθεια προς τους πελάτες μας.

 
Με τη συνεχή εκπαίδευση όλων των μελών της ομάδας μας και και τη βαρύτητα που έχουμε δώσει στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D), επιβεβαιώνουμε εμπράκτως την πεποίθησή μας ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.

 

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν το λογισμικό SoftOne (ERP, CRM, Εμπορική & Λογιστική Διαχείριση, κ.α.) του οποίου είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι, ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, το οποίο προτείνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Η σωστή και εξατομικευμένη παραμετροποίηση των εν λόγω προγραμμάτων συντελεί και ενισχύει ουσιαστικά τη διαχείριση και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών μας.